fbpx

CAMPANIE

Campanie socială pentru susținerea natalității: Un copil – un vis împlinit!

În situația actuală, în care Programul Național de Fertilizare in Vitro susținul de Ministerul Familiei – cel mai popular program derulat în vederea creșterii natalității – nu mai este funcțional, clinica Atentica vine în ajutorul cuplurilor care se confruntă cu infertilitate și a celor cu o situație socială delicată.

Susținem cuplurile și ne dorim să luptăm alături de ele pentru a se bucura de împlinirea celui mai mare vis – acela de a deveni părinți.

Așadar, cu susținerea unor sponsori inimoși și cu suportul Societății Române de Medicină Reproductivă, demarăm în cadrul clinicii Atentica „Campania socială pentru susținerea natalității:
Un copil – un vis împlinit!”

Prin această campanie, ne angajăm să aducem o schimbare pozitivă în comunitatea noastră, oferind șansa unor familii de a se forma și a crește.

În cadrul campaniei, cuplurile care îndeplinesc criteriile de eligibilitate pot realiza proceduri de fertilizare in vitro la costuri reduse cu până la 45%!

 • 200 vouchere în valoare de 750 euro fiecare pentru FIV cu ovocite proprii
 • 30 vouchere în valoare de 450 euro fiecare pentru FIV cu ovocite donate.
Vouchere-Procedura-Fiv-Atentica
Campanie Socială Pentru Susținerea Natalității: Un Copil - Un Vis Împlinit! 2

Cui se adresează Campania

 1. Cuplurile care nu se încadrează în Subprogramul Național de Fertilizare in Vitro și Embriotransfer, finanțat de Ministerul Sănătății (SPN)
 2. Cuplurile a căror venit lunar net nu depășește suma de 10.000 lei. Dovada veniturilor se face cu o adeverință de la ANAF, conform căreia venitul mediu lunar nu depășește suma de 10.000/cuplu. Anul de referință este anul 2022, iar venitul mediu lunar se va calculca împărțind la 12 venitul anual cumulat al ambilor parteneri).
 3. Cuplurile în care minim un membru are o boală cu handicap, dovedită printr-un certificat.

Criteriile de includere în campanie

 1. Vârsta maximă a femeii 46 de ani împliniți
 2. Asigurarea medicală NU este obligatorie
 3. Se vor completa documentele și anexele aferente.

Ce conține dosarul de înscriere

 1. Copii după actele de identitate
 2. Anexa 1
 3. Anexa 2
 4. Adeverința de venit de la ANAF și de la angajator
 5. Certificat de handicap (după caz)

Cuplurile vor primi un răspuns cu privire la încadrarea în Campanie în maxim 10 zile lucrătoare!

Cuplurile care îndeplinesc criteriile de eligibilitate și sunt incluse în campanie, vor primi voucherele de reducere personal, la sediul clinicii sau prin poștă, la adresa de domiciliu declarată.

De ce să vă înscrieți în Campanie

Inovație Medicală: avem o echipă de specialiști în reproducere umană, cu medici profesioniști și senior embriologi, cât și un laborator ultra modern. Specialiștii noștri folosesc tehnici de ultimă generație pentru a maximiza șansele de succes ale procedurilor.

Accesibilitate Financiară: Costurile asociate tratamentelor de fertilitate pot fi o povară financiară pentru unele cupluri. Prin această campanie ne străduim să oferim servicii accesibile pentru cât mai multe persoane.

Suport: În cadrul campaniei, veți beneficia nu doar de tratamente medicale de înaltă calitate, ci și de suport și consiliere din partea unei echipe specializate.

Înțelegem că această călătorie poate fi una de lungă durată și emoțională, de aceea suntem aici pentru a vă sprijini în fiecare pas.

Pentru informații și depunere dosar ne puteți contacta telefonic, la numărul: 0722 32 78 46 sau 0332 45 45 45 direct la clinică, la biroul Administrativ.

Descarcă documentația necesară înscrierii:

Anexa 1 – scrisoare motivare acces campanie

Anexa 2 – angajament de confidențialitate