CAMPANIE

Fertilizare in vitro în România în 2 pași

Problemele de fertilitate afectează unul din șase cupluri de vârstă reproductivă. Informarea asupra șanselor de a avea un copil este o nevoie reală pentru aceste cupluri și primul pas pentru a putea ajunge la sarcina dorită. Infertilitatea este o boală, iar ignorarea ei sau întârzierea cu care se apelează la un specialist în tratarea infertilității poate agrava situația și reduce șansele de a obține o sarcină chiar și prin cele mai sofisticate proceduri medicale.

Din acest motiv, scopul nostru este să venim în ajutorul tuturor cuplurilor care apelează la expertiza noastră, indiferent dacă locuiesc în România sau în alte țări. Avem experiență vastă în comunicarea și tratamentul infertilității cuplurilor aflate peste hotare. În cei peste 10 ani de experiență am consiliat și efectuat proceduri de reproducere umană asistată la peste 100 de cupluri, din țări precum: Italia, Marea Britanie, Germania, Republica Moldova etc.

Am ajutat la conceperea multor bebeluși din întreaga lume: Marea Britanie, unde numai în Londra datorită eforturilor noastre s-au născut 16 bebeluși până acum, Italia – 15 nou-născuți, Republica Moldova – 23 până în prezent și mulți alții.

Avem aceleași standarde de calitate înalte pentru tratarea infertilității indiferent de locul de reședință a pacientului, însă cu o individualizare mai pronunțată decât tratamentele centrelor din afară și la un preț semnificativ mai mic. Din aceste motive, de ce să nu faceți procedura ACASĂ? Pentru aceasta, venim în ajutorul dumneavoastră cu 2 pași simpli.

Primul pas:

Prima vizită

Vă puteți programa la o consultație inițială la unul din specialiștii noștri în fertilitate. Stabiliți împreună cu personalul de la recepție o zi în care puteți veni în țară. Programările se pot stabili cu aproximativ o lună înainte. Puteți consulta programul clinicii și al medicilor aici – program.

Luați în considerare și eventuale evenimente care pot interveni pe parcurs: indisponibilitatea unui medic concret, sărbători legale sau zile libere. Vă sfătuim să vă planificați discuția cu specialistul în fertilitate la începutul perioadei de ședere în România. Prima consultație este una inițială, în care se vor stabili analizele detaliate viitoare precum și alte etape importante.

De asemenea, puteți beneficia de programul „Planuri de familie”, care oferă gratuit un pachet de analize de bază și o consiliere fertilitate. Analizele incluse în program sunt: ecografia endovaginală pentru parteneră și spermograma pentru determinarea fertilității partenerului. Pentru a participa în cadrul programului este necesar să comunicați acest lucru în timpul stabilirii programării.

Analize:

Stabilim setul de analize. Cele mai multe dintre acestea pot fi făcute și la clinica noastră, prin parteneriat cu laboratorul Synlab. Rezultatele le puteți primi în scurt timp – în acceași zi sau în câteva zile lucrătoare. Pentru a valorifica la maxim timpul dumneavoastră și a evita deplasarea frecventă la clinică, vă putem trimite rezultatele în format electronic pe adresa personală de email.

În cazul în care nu mai aveți suficient timp pentru a efectua analizele în cadrul clinicii, există posibilitatea să le faceți în țara rezidentă. Specialiștii noștri vă stau la dispoziție pentru interpretare.

După efectuarea analizelor și interpretarea rezultatelor, medicul specialist va stabili forma de tratament sau alte investigații (în cazul nedeterminării motivului infertilității în urma analizelor deja făcute). Tot medicul specialist va indica următorii pași și perioadele în care este nevoie de prezența dumneavoastră la clinică.

Pasul 2:

Veți stabili împreună cu medicul specialist data la care se va efectua procedura. Fie că se va efectua o inseminare intrauterină de spermă (IUI), un embriotransfer cu embrioni deja existenți și vitrificați sau o fertilizare in vitro (citiți aici mai multe informații despre fertilizarea in vitro), echipa noastră medicală va fi alături de dumneavoastră pe tot parcursul procedurii. Aceasta etapă durează aproximativ două săptămâni, după care se va efectua testul de determinare a sarcinii. Datorita laboratorului nostru modern și a expertizei specialiștilor noștri, rata de reușită pe cuplu este de peste 50%.

Puteți rămâne mereu în contact cu domnul sau doamna doctor care se ocupă de cazul vostru prin intermediului mesajelor electronice pe email sau la telefon.