CAMPANIE

Înscrierea în 3 pași simpli în campania socială „Un copil-Un vis împlinit”

Susținem cuplurile și ne dorim să luptăm alături de ele pentru a se bucura de împlinirea celui mai mare vis – acela de a deveni părinți.

Cu susținerea unor sponsori inimoși și cu suportul Societății Române de Medicină Reproductivă, am demarat în cadrul clinicii Atentica Campania socială pentru susținerea natalității:
„Un copil – un vis împlinit!”

Înscrierea în campanie se poate realiza în doar 3 pași simpli:

Pasul 1: Inițierea înscrierii

Veți trimite pe e-mail: info@atentica.ro sau la xenia.gavriliuc@atentica.ro și/sau telefonic la numărul 0722 32 78 46 datele personale (nume, prenume și CNP pentru fiecare partener) și numele medicului curant.
Dacă nu aveți încă un medic curant în cadrul clinicii, vă puteți programa la recepția clinicii: 0332 45 45 45 la o evaluare gratuită a fertilității, care va stabili oportunitatea efectuării FIV.

Pasul 2: Completarea și depunerea dosarului de înscriere

Dosarul de înscriere trebuie să conțină documentele pe care le găsiți MAI JOS:

Solicitanții trebuie să depună online la adresa info@atentica.ro sau xenia.gavriliuc@atentica.ro sau direct la clinică, dosarul complet.

Pasul 3: Aprobarea dosarului

Dosarele depuse vor fi analizate de o comisie internă în cadrul clinicii. Cuplurile vor primi un răspuns cu privire la încadrarea în Campanie în maxim 10 zile lucrătoare!

Beneficiarul are obligația de a iniția procedura de fertilizare in vitro într-un termen de maximum 6 luni de la data primirii voucherului.

Criterii de eligibilitate:

  • Cuplurile care nu se încadrează în Subprogramul Național de Fertilizare in Vitro și Embriotransfer, finanțat de Ministerul Sănătății (SPN)
  • Cuplurile a căror venit lunar net nu depășește suma de 10.000 lei. Dovada veniturilor se face cu o adeverință de la ANAF, conform căreia venitul mediu lunar nu depășește suma de 10.000/cuplu. Anul de referință este anul 2022, iar venitul mediu lunar se va calculca împărțind la 12 venitul anual cumulat al ambilor parteneri).
  • Cuplurile în care minim un membru are o boală cu handicap, dovedită printr-un certificat.
  • Vârsta maximă a femeii 46 de ani împliniți

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numărul: 0722 32 78 46 sau direct la clinică, la biroul Administrativ.

Click aici pentru informații complete despre campania clinicii Atentica.