CAMPANIE

Programul național pas cu pas: Consiliere completă și gratuită

Fondurile pentru Programul National de Fertilizare in Vitro au fost suplimentate integral!

În prezent aceasta se poate face GRATUIT în cadrul centrului nostru, iar numărul de locuri anul acesta este nelimitat!

Încă de la anunțul oficial suntem asaltați cu multe întrebări legate de program de la numeroase cupluri, atât din Iași, cât și din județe mai îndepărtate precum Cluj, Constanța, Brașov etc.
Având în vedere interesul major manifestat pentru program, venim în întâmpinarea cuplurilor cu o nouă campanie care va facilita accesul la acesta.

În ce constă aceasta?

1. Cuplul va putea beneficia absolut GRATUIT de o evaluarea din partea unui specialist în tratarea infertilității care va decide în primul rând dacă cuplul are nevoie de FIV și apoi dacă se încadrează în programul național.

2. Apoi colegele noastre vor consilia GRATUIT cu răspunsuri și explicații referitor la întocmirea și completarea dosarului.
Consilierea medicală din partea unui specialist în tratarea infertilității este primul pas pe care cuplurile interesate trebuie să îl facă și cuprinde, GRATUIT:

  • spermogramă, cu interpretarea acesteia pentru partener;
  • consultație și ecografie pentru parteneră;
  • consiliere de cuplu;
  • interpretarea rezultatelor analizelor efectuate;
  • propunerea unui plan de tratament personalizat.

Consilierea din partea colegelor noastre implică o serie de verificări și informații cu privire la criteriile de eligibilitate pe care cuplurile sunt nevoite să le îndeplinească pentru înscrierea în program.

Contact: 0722 359 941 /  0730 021 789

Pentru informații suplimentare și înscrieri ne puteți contacta și la recepția centrului, la numărul dedicat: 0332 45 45 45 sau ne puteți scrie la adresa de e-mail: atentica.ro@gmail.com.