fbpx

Centrul de fertilitate

Ideea Centrului nostru a fost chiar de la inceput sa ofere servicii integrate. Astfel, dam sansa mamicilor sa conceapa copii, iar apoi urmarim cu mare atentie dezvoltarea sarcinilor prin cele mai noi metode.

Echipa de specialisti ai Centrului va indica pasii necesari de urmat, ce analize va trebui sa faceti , ce investigatii ar fi necesare, in functie de situatie (varsta, patologie asociata, etc.). Pentru aceasta stau la dispozitie echipamente performante de diagnostic si tratament.

Primul pas va fi confirmarea sarcinii prin testul de sange a bHCG, apoi va urma si confirmarea ecografica a numarului de embrioni care se dezvolta si a prezentei miscarii cordului fetal al bebelusului. Veti efectua un set analize generale (hemoleucograma, biochimie, TORCH, trombofilie, sumar urina, etc). Medicul va prescrie si un set de suplimente alimentare sau alte tratamente daca e nevoie. Va urma apoi evaluarea de la morfologia fetala de primul trimestru si trimestrul II-III in asociere cu dublu si triplu test. Avem posibilitatea efectuarii monitorizarii sarcinii prin metoda Doppler si cu modul 4D.

Articole fertilitate

No data was found