fbpx

FIV cu sperma donator

IUI sau FIV cu spermă donator Cryos
Pentru cuplurile infertile în care cauza principală este factorul masculin cu modificări foarte severe ale calității spermei (azoospermie), se poate apela la cea mai mare Bancă de Spermă din Europa – Cryos, Danemarca.

Accesând site-ul http://dk-ro.cryosinternational.com/ și consultând ghidul special creat pentru facilitarea comandării probelor de spermă, cuplul poate alege conform mai multor parametri (înălțime, greutate, culoare ochi, păr, profesie etc.) donatorul cel mai potrivit și achiziționa probele de spermă direct de la Banca Cryos.

Probele de spermă solicitate vor ajunge cu un transport special securizat în câteva zile la Centrul nostru de Fertilitate, unde la solicitarea cuplului vor fi monitorizate în condiții speciale, până la efectuarea înseminării intrauterine sau a fertilizarii in vitro.

Înainte de a comanda, se va trimite pe e-mail o solicitare a formularelor necesare pentru obținerea autorizației, împreună cu copii ale actelor de identitate (atentica.ro@gmail.com).

Pentru ajutor sau informații suplimentare, vă puteți adresa responsabilului de relații cu pacienții, pe e-mail, la adresa atentica.ro@gmail.com sau telefonic, la numărul 0722 359 941, cât și direct la recepția clinicii.

Sperma oferită de Cryos are o calitate deosebită și o capacitate fertilizatoare de excepție. Donatorii trec printr-o selecție riguroasă și efectuează o gamă obligatorie de analize.

Din experiența Centrului nostru, avem rezultate foarte bune pe procedurile efectuate cu spermă de la Cryos, cu o rată de sarcini de aproximativ 40% per cuplu, peste media reușitelor cu spermă de la partener.

Citește și despre Acordul RUAM cu terț donator (Cryos) – declarație notarială obligatorie.