Prima consultatie de fertilitate

Centrul de Fertilitate Atentica vine in intampinarea pacientelor cu o gama completa de examinari si tratamente in domeniul fertilitatii de cuplu si reproducerii umane asistate.

La prima discutie cu un specialist in fertilitate se realizeaza in primul rand analiza istoricului medical (individual si de cuplu ) si se recomanda functie de fiecare caz in parte analize si investigatii de fertilitate pentru a stabili punctual starea de sanatate si capacitatea reproductiva a pacientilor. Atunci cand exista un istoric si simptomatologie indicativa de infertilitate, se va incerca identificarea cauzelor si solutiilor pentru a va indeplini visul de a avea un copil sanatos.

Evaluarea fertilitatii de cuplu

Analize si investigatii de fertilitate pentru femei

Analize si investigatii de fertilitate pentru barbati

Analize si investigatii de fertilitate pentru cuplu

Diagnosticul infertilitatii se stabileste in urma analizei minutioase a anamnezei feminine si masculine, examenului clinic ginecologic al femeii si urologic al barbatului. Va trebui sa excludem factorii ce tin de infectiile genitale, tubo-peritoneali, cervico-vaginali, anatomici, endocrini, imunologici si cu o analiza amanuntita a spermei.

Multe cupluri prezinta combinarea a doi sau mai multi factori ai infertilitatii. Inainte de a incepe orice tratament, este necesar in cadrul consilierii sa identificam si sa excludem toti factorii posibili ai infertilitatii. In Centrul nostru avem posibilitatea efectuarii tuturor analizelor si investigatiilor pentru stabilirea unui diagnostic corect.