Realizările noastre

Copiii nostri

Copiii si bucuria pe care o oferim noilor parintii sunt cele mai importante realizari.

Succesul pentru noi, este de fapt implinirea visului pentru pacientii nostri.

Peste 1000 de sarcini obtinute!

Deja peste 1000 de copii nascuti, multi altii care urmeaza sa se nasca, familii complete sunt oglinda priceperii, efortului si pasiunii depuse de echipa clinicii. Iar rata de reusita de aproximativ 51% pentru FIV in intervalul 2009-2020 prin tehnicile cele mai complexe, inclusiv ICSI, cultura de Blastocist, este dovada eficientii procedurilor efectuate de specialistii nostri.

Primul copil din zona Moldovei nascut dupa FIV, a fost conceput in Clinica noastra.

De asemenea primul copil nascut in cadrul Programului National a fost o reusita dupa FIV in Centrul nostru.

Anul 2011 a constituit pentru Centrul de Fertilitate un succes ca si numar de sarcini, tehnici noi utilizate si tehnologie in premiera implementata in clinicile din zona Moldovei.

Prima sarcina din Romania pe Programul National FIV, a fost obtinuta de Centrul de Fertilitate – OminiMaterna din Iasi.

In 2011 s-au nascut 27 bebelusi sanatosi la mame care au efectuat in centrul nostru ICSI,FIV, IUI in 2010 si 2011. Prin tehnicile de Reproducere Umana Asistata au fost obtinute 52 de sarcini in 2011 (22 in 2010).

3 sarcini au fost obtinute dupa transfer de Blastocisti (embrioni de ziua 5-6)

Pentru prima data s-a obtinut o sarcina dupa congelare de embrioni, stocarea lor timp de 6 luni, decongelare si apoi transfer intrauterin.

Pentru prima data am obtinut sarcina prin inseminare, cand sperma partenerului a fost congelata, si apoi decongelata peste cateva luni.

Pentru prima data in zona Moldovei am inceput congelarea embrionilor prin vitrificare (congelare rapida), pe langa tehnica de congelare lenta utilizata deja de cativa ani.

Putem aplica identificarea ADN-ului fragmentat la spermatozoizi. Aceasta a devenit posibil, dupa achizitionarea echipamentului special din SUA.