Referințe în presă

Numarul copiilor nascuti la Iasi prin fertilizare in vitro a ajuns la 100
In anul 2009 s-a infiintat primul Centru de Fertilitate din Moldova, considerat o gura de aer proaspat pentru cuplurile infertile. Zeci de familii din judeţele Moldovei, dar si din alte state, precum Anglia, Italia, Slovenia si Grecia, au venit la Centrul OminiMaterna pentru a-si indeplini dorinta de a fi parinti.

Primii o suta de copii nascuti prin tehnicile de reproducere umana asistata, sarbatoriti la Iasi

Este o mare bucurie pentru noi sa aniversam nasterea primilor o suta de copii nascuti la Iasi prin tehnica reproducerii umane asistate, cu atat mai mult cu cat, in curand, urmeaza sa se mai nasca alti 17 bebelusi prin aceeasi metoda.

CLINICA OMINIMATERNA A IMPARTIT SCUTECE BEBELUSILOR DE LA MATERNITATEA “CUZA VODA”
Bebelusii de la Maternitatea “Cuza Voda” au primit cadouri de 1 iunie.

Prima sarcina obtinuta la Iasi la o gravida inclusa in Subprogramul National FIV/ET! Cuplul este din Suceava, femeia are 38 ani, cu un istoric de infertilitate de 8 ani, cu multiple tratamente si incercari de a ramine insarcinata.

Iasi: O femeie de 43 de ani a născut un baiat după ce a fost fertilizata in vitro

Cuplul a apelat la metoda fertilizarii in vitro dupa ce cei doi soti au incercat in zadar timp de 10 ani sa aiba un copil. In luna mai a avut loc procedura de recoltare de ovocite, iar la 14 zile de la embriotransfer testul de sarcina a iesit pozitiv.

Iasi: A nascut la 43 de ani, dupa fertilizarea in vitro

O femeie in varsta de 43 de ani a reusit sa nasca un baiat, dupa ce a fost inseminata artificial, sustin reprezentantii Spitalului de Obstetrica si Ginecologie Cuza Voda din Iasi.

Primul copil nascut prin fertilizare in vitro la Iasi

O fetita conceputa prin aceasta metoda a fost adusa pe lume in urma cu doua zile. Mama are 37 de ani, iar bebelusul s-a nascut prematur. Femeia a fost insarcinata cu gemeni, dar un fat nu a rezistat pina la nastere.

VIDEO& FOTO: Primul copil nascut prin fertilizare in vitro din Moldova

Primul copil conceput prin fertilizare in vitro din Moldova s-a nascut ieri la Iasi, la Maternitatea “Cuza Voda”. Parintii, mama in varsta de 37 de ani si tatal de 38 de ani, sunt din orasul Onesti, judetul Bacau. Cei doi, diagnosticati cu sterilitate, au incercat timp de zece ani sa aduca pe lume un copil.

Iasi: S-a nascut primul copil prin fertilizare in vitro din Moldova

Cei doi au incercat timp de zece ani sa aiba un copil, insa totul a fost in zadar pana in februarie anul acesta când femeia a fost fertilizata in vitro. In urma fertilizarii, femeia a avut o sarcina gemelara, insa numai unul dintre bebelus a supravietuit.

La Iasi s-a deschis primul centru de fertilitate din Moldova – Romania Libera

Primul Centru de Fertilitate din Moldova s-a deschis, marti, la Iasi, dupa o investitie de 100.000 euro in aparatura medicala a OminiMaterna, centrul fiind acreditat de Agentia Nationala de Transplant, transmite Newsin.

Primul centru de fertilitate din regiunea Moldovei – Evenimentul Zilei

Incepand din această luna, cuplurile care nu pot avea copii pot apela la serviciile primului centru de fertilitate din regiunea Moldovei, deschis la Iasi, in cadrul clinicii private OminiMaterna.

S-a deschis la Iasi primul centru de fertilitate din Moldova – www.movilapetru.ro

Astazi, 12 mai, la Iasi fost inaugurat oficial primul Centru de Fertilitate din Moldova care va functiona la OminiMaterna. La eveniment au participat prof.dr. Mircea Onofriescu, coorodonatorul proiectului, dr. Victor Zota, directorul Agentiei Nationale de Transplant, primarul orasului, Gheorghe Nichita, Vasile Cepoi, directorul Directiei de Sanatate Publica Iasi, prof.dr. Vasile Astarastoae, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa”, dar si alte personalitati din lumea medicala ieseana.

Un grup de oameni de afaceri a investit in fertilizare in vitro – Buna Ziua Iasi

Un grup de oameni de afaceri din Iasi a investit o suta de mii de Euro in Centrul de fertilitate.
Ieri, la OminiMaterna Iasi, a fost inaugurat primul Centru de fertilizare in vitro din Moldova.

Moldova are primul centru de fertilizare in vitro

Unitatea este dotată cu aparatură la standarde europene, în care s-au investit peste 100.000 de euro. Ea a primit acreditarea din partea Agenţiei Naţionale de Transplant pentru efectuarea procedurilor de fertilizare in vitro.

Fertilizare in vitro la Iasi -TeleM

Prima clinica de fertilizare in vitro din zona Moldovei s-a deschis astazi la Iasi. Investitia este de 200.000 de euro in echipamente, clinica are acreditarea Agentiei Nationale de Transplant si lucreaza cu 15 cadre medicale specializate.

Primul centru de fertilizare in vitro din Moldova – Ziarul de Iasi

Cuplurile din regiunea Moldovei care nu au reusit sa aiba un copil pe cale naturala vor avea posibilitatea de a-si indeplini aceasta dorinta prin fertilizarea in vitro.

A fost inaugurata prima clinica de fertilizare in vitro din Iasi – www.ziare.com

Putem sa efectuam fertilizarea in vitro la standarde ridicate. Costurile efective ale interventiilor nu sunt ridicate, comparativ cu cele practicate in strainatate.

S-a deschis prima clinica de fertilizare in vitro de la Iasi – Ieseanul

Centrul de Reproducere Asistata este primul de acest acest fel din Moldova, desi numarul pacientelor provenind din această zona care cautau ajutor in clinicile din restul tarii erau tot mai mare. Dotarile clinicii din Iasi vor respecta cele mai ridicate standarde de performanta.