fbpx

Primul centru de fertilitate din zona Moldovei

Numărul copiilor care au luat naștere prin proceduri de fertilizare in vitro realizate în cadrul clinicii Atentica, a depășit 1.500.
Mii de familii din judeţele Moldovei, dar și din alte state, precum Anglia, Italia, Slovenia și Grecia, au apelat la clinica Atentica în ultimii 18 ani, pentru a-și îndeplini visul de a deveni părinți.

Medic ginecolog cu supraspecializare în tratarea infertilității și medicină reproductivă
Medic ginecolog cu supraspecializare în tratarea infertilității și medicină reproductivă
Doctor în științe medicale Supraspeciliazare în Fertilizare in vitro și Medicină Materno-Fetală

Suntem prima clinica de Fertilizare in Vitro din zona Moldovei

Avem cea mai mare experiență în tratarea infertilității, iar rezultatele sunt concludente.

10 motive să alegi Atentica

Conceperea unui copil se poate transforma într-o provocare atunci când pentru aceasta este nevoie de tehnici de Reproducere Umană Asistată. Alegerea unui doctor specialist în infertilitate sau a unei clinici de fertilizare in vitro este un pas foarte important, care are un impact puternic nu numai asupra succesului procedurii, ci și asupra întregii experiențe de a rămâne însărcinată.

Vă oferim  10 motive pentru care Centrul de Fertilitate Atentica este alegerea potrivită și prin care se diferențiază de alte clinici de fertilitate.

O rată de reușită de aproximativ 61% pentru FIV în intervalul 2009-2022 prin tehnicile cele mai complexe, inclusiv ICSI, cultura de Blastocist etc. Și în 2023 așteptăm să se nască numeroși copii, la care Centrul nostru și echipa medicală au contribuit cu căldură și pricepere.

Nu mergem pe principiul „tratament universal” atunci când tratam un cuplu. Fiecare pacient este UNIC pentru noi. Doctorii noștri specializați în infertilitate vă vor invita la o discuție în care să afle istoricul dumneavoastră medical în amanunt, apoi vor concepe un plan special pentru cazul dumneavoastră, pentru a vă crește șansele de reușită.

De asemenea primul copil născut în cadrul Programului Național a fost o reușită după FIV în Centrul nostru. Avem performanțe deosebite în tratarea infertilității încă de la deschiderea de acum 16 ani a Centrului de Fertilitate, iar echipa medicală are o pregătire corespunzatoare cu o perfecționare continuă în domeniul reproducerii umane asistate.

Inclusiv acelea care au fost refuzate sau nu au avut reușite în alta parte. Prioritatea noastră este să vă ajutăm să aveți un copil, nu să refuzăm cuplurile care au nevoie de ajutor, doar ca să ne menținem ratele de succes.

Vin la Centrul de Fertilitate Atentica cupluri nu numai din toate colțurile țării, dar tot mai multe solicitări avem și din străinătate. Avem copii născuți în Germania, Marea Britanie, Suedia, Italia, Slovenia, Republica Moldova. Aceste cupluri solicită serviciile noastre nu numai pentru prețurile convenabile, dar și datorită renumelui bun al medicilor români din acele tari. De asemenea, este o dovadă a rezultatelor deja obținute și recunoscute, în principal datorită standardelor înalte aplicate în tratamentele de fertilitate și a ratelor de succes crescute.

Dl.Prof.Dr.Mircea Onofriescu – coordonatorul Centrului de Fertilitate este un expert renumit în tratarea infertilitatii și a medicinei materno-fetale, iar Dr.Adrian Bors este specialistul nostru supraspecializat în medicina reproductivă și în tratarea infertilitîții.

Prin participări la cursuri teroretice și la pregătire practică în clinici și laboratoare de fertilizare in vitro de renume mondial. Astfel, aplicăm și cele mai noi tehnici și protocoale, fiind conectați permanent la inovațiile din medicina reproductivă.

realizate cu transferul de embrioni dezghețați, care anterior au fost cryoconservați și stocați în banca noastră de embrioni. Acest lucru confirmă standardele înalte ale procedurilor și echipamentelor de cryogenare din laboratorul de Fertilizare in Vitro.

(Fertilizare in Vitro, Obstetrică-Ginecologie, Endocrinologie, Urologie, Genetică, Psihologie, Laborator analize). Astfel, nu numai că participam la conceperea unor noi vieți prin cele mai moderne tehnici, dar și monitorizăm evoluția normală a sarcinii până la naștere.
Ulterior, păstrăm relația cu părinții copiilor pentru orice nevoie de consiliere, iar copilașii devin membri ai Grădiniței Atentica.

În 2017 embriologii noștri, prin mâinile și sub privirile cărora trec toți embrionii înainte de a deveni bebeluși, au obținut certificarea europeană ESHRE! Printre care, embriologul nostru Maria Butnaru a devenit Senior Clinical Embryologist, primul din zona Moldovei!

În 2015, Ministerul Sănătății ne-a inclus în Top 3 clinici din țară după rezultatele obținute în cadrul Subprogramului Național de FIV/ET.

Ce vei gasi la noi?

Simplu: O atmosferă extrem de caldă și primitoare, dublată de un înalt profesionalism și competențe medicale obținute în Clinci de renume din Europa și America. Centrul de Fertilitate se poate mândri cu multă experiență constructivă și rezultate din ce în ce mai bune.

Servicii medicale complete și plus de confort pentru pacient, care poate opta pentru o gamă largă de proceduri și analize fără a fi nevoit să parcurgă distanțe inutile.

Pe lângă dotarea la cel mai înalt nivel și experiența medicilor, Atentica colaborează cu centre de același profil din România, dar și din lume.

Prima vizită va edifica și va spune mai mult decât 1000 de cuvinte! Veți aprecia căldura și omenia colectivului nostru. Sunt însă cteva lucruri care nu se văd și de aceea le scriem: Instruirea permanentă și dotarea după cele mai exigente standarde!

Pentru medicii noștri, prioritatea o constituie cercetarea și dezvoltarea continuă în toate domeniile legate de medicina reproductivă.

Fiecare pacient este unic pentru noi și de aceea avem abordări individualizate pentru fiecare cuplu în parte.

De multe ori, a avea un copil este un vis greu de îndeplinit. Echipa medicală a Centrului de Fertilitate Atentica pune la dispoziția pacienților toată priceperea, experiența și dotarea necesare pentru a putea oferi cuplurilor cel mai de preț cadou ... sarcina mult dorită și un copil sănătos!