fbpx

Sarcină

Ideea centrului nostru a fost chiar de la început să ofere servicii integrate. Astfel, dăm șansa mămicilor să conceapă copii, iar apoi urmărim cu mare atenție dezvoltarea sarcinilor prin cele mai noi metode.

Echipa de specialiști ai centrului vă indică pașii necesari de urmat, ce analize va trebui să faceți, ce investigații ar fi necesare, în funcție de situație (vârstă, patologie asociată etc.). Pentru aceasta, stau la dispoziție echipamente performante de diagnostic și tratament.

Primul pas va fi confirmarea sarcinii prin testul de sange bHCG, apoi va urma și confirmarea ecografică a numărului de embrioni care se dezvoltă și a prezenței mișcării cordului fetal al bebelușului. Veți efectua un set analize generale (hemoleucograma, biochimie, TORCH, trombofilie, sumar urină etc).

Medicul va prescrie și un set de suplimente alimentare sau alte tratamente dacă e nevoie. Va urma apoi evaluarea de la morfologia fetală de primul trimestru și trimestrul II-III în asociere cu dublu și triplu test.

Avem posibilitatea efectuării monitorizării sarcinii prin metoda Doppler și cu modul 4D.

Articole sarcină

No data was found